May11

Lirik Tanpa Batas - Kere Yoben

Diposting oleh Alfian Dwi Cahya • Di: Lirik Lagu
Aku wong ra nduwe isoh disebut kere 
Aku ra mungkin isoh nyenengke koe 
Aku ra ndedet tumpa’anku gur cebe 
Bedo ro yang mu seng sugih duit 
Hape ne bebe omahe gede tumpa’ane mobil gede... 
Nanging kui kabeh hasile pak mu ling korupsi 
Aku wong ra ndwe nanging gelem nyambut gawe 
Gelem rekoso di enggo ngopeni koe 
Ngelu sirahku gagas koe seng koyo ASU 
Mending ngombe CIU karo konco-koncoku 
Kowe ngece uripku peh aku wong ra nduwe 
Jo mbok padakke aku ro dewe’e 
Sugeh tur BAJINGAN podo wae ora kondang 
Mending wong kere nanging bondo golek dewe 
LANANG ANE BAJINGAN WEDOK ANE BAULAN 
LANANG ANE BAJINGAN WEDOK ANE BAULAN
Bagikan ke Facebook Bagikan ke Twitter

Komentar

15 tanggapan untuk "Lirik Tanpa Batas - Kere Yoben"

09:44, 13-Jan-14
Wahyu BatanDos

Hanya Cewe MATRE yg takut sama Cowo KERE

#kereyoben

08:10, 19-Peb-14
tuti

i like it :*

07:37, 12-Apr-14
coro

Kere yoben
Aku ora masalah

12:52, 18-Apr-14
Bagaz scrimo soekamti

Kere sing penting golek dewek

08:49, 07-Des-14
wox edi soekamti

Mendeng wong kere nanging bondo golek dewe (m)><(m)

15:37, 26-Des-14
dhonik ,cip

raa masalah kere ne seng penting ora baulan & badajidingadan

20:39, 06-Jan-15
boncel

kere yo iseh iso urip kok biggrin

12:41, 24-Jan-15
rejacx

Paling cocok bwat tmen gue

10:00, 18-Peb-15
wahyu

kere ramasalah timbang ngopeni wong sugeh matre

22:46, 25-Peb-15
djaw

Chordnya dong

09:38, 16-Mar-15
Rivaldi Ryan Mustofa

Apik bro

19:30, 19-Mar-15
dhonik

mendeng wong kere nangeng podo golek dewe,!

11:36, 27-Mar-15
zainal fanani

wong sugeh ora mesti urep kepenak

23:13, 07-Apr-15
van dextro

Cewe matre ke laut aj loh....cowok kere uripe tp hatine sugih lan ora bajingan...go tanpa batas

13:53, 07-Mei-15
navan (pikachu)

ojo ngece wong ra ndwe

#hanya cewek bangsat yang takut sama cowok kere

Langganan komentar: [RSS] [Atom]

Komentar Baru

[Masuk]
Nama:

Email:

Komentar:
(Beberapa Tag BBCode diperbolehkan)

Kode Keamanan:
Aktifkan Gambar