May01

Lirik Tanpa Batas - Kere Yoben

Posted by Alfian Dwi Cahya • Under: Lirik Lagu
Aku wong ra nduwe isoh disebut kere 
Aku ra mungkin isoh nyenengke koe 
Aku ra ndedet tumpa’anku gur cebe 
Bedo ro yang mu seng sugih duit 
Hape ne bebe omahe gede tumpa’ane mobil gede... 
Nanging kui kabeh hasile pak mu ling korupsi 
Aku wong ra ndwe nanging gelem nyambut gawe 
Gelem rekoso di enggo ngopeni koe 
Ngelu sirahku gagas koe seng koyo ASU 
Mending ngombe CIU karo konco-koncoku 
Kowe ngece uripku peh aku wong ra nduwe 
Jo mbok padakke aku ro dewe’e 
Sugeh tur BAJINGAN podo wae ora kondang 
Mending wong kere nanging bondo golek dewe 
LANANG ANE BAJINGAN WEDOK ANE BAULAN 
LANANG ANE BAJINGAN WEDOK ANE BAULAN
Share on Facebook Share on Twitter

Comments

2 responses to "Lirik Tanpa Batas - Kere Yoben"

09:44 AM, 13-Jan-14
Wahyu BatanDos

Hanya Cewe MATRE yg takut sama Cowo KERE

#kereyoben

08:10 AM, 19-Feb-14
tuti

i like it :*

Subscribe to comment feed: RSSAtom

New Comment

[Sign In]
Name:

Email:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images